Let op! Voor het jaar 2022 reserveren wij vanaf januari 2022 pas.

Awakenings valt in het weekend van 16 & 17 april 2022. (Paasweekend) F1 Zandvoort valt in het weekend van 2, 3 & 4 september 2022.

Aanvragen hiervoor zijn pas mogelijk vanaf januari!

Direct reserveren of beschikbaarheid controleren?

Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

Veelgestelde vragen

Voor uw gemak hebben wij hier een overzicht met de meest gestelde vragen.
Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden dan kunt u altijd nog contact opnemen met ons door een e-mail te sturen of ons te bellen.

Voor onze blokhutten kunt u inchecken vanaf 14:00 uur en uitchecken moet voor 11:30 uur. Als u een kampeerplek heeft gereserveerd kunt u vanaf 12:00 uur inchecken en uitchecken moet voor 12:00 uur.

Ook in de winterperiode is onze camping geopend.

Aangelijnd is uw huisdier van harte welkom bij ons. Het uitlaten is niet toegestaan op de camping. Hiervoor dient u buiten het campingterrein rond te lopen.

U kunt reserveren via het reserveringsformulier op de contactpagina. Omdat wij niet altijd aanwezig zijn bij het reserveringsboek hebben wij liever niet dat er telefonisch gereserveerd wordt, tenzij dit niet anders kan.

Heeft u een reservering bij ons gemaakt, maar wilt u deze wegens omstandigheden annuleren? Dit kan telefonisch of via de e-mail. Wij hanteren de RECRON voorwaarden.

Overdag is uw bezoek van harte welkom. Let wel op dat de auto op ons eigen parkeerterrein wordt geparkeerd. Blijven de gasten slapen, meldt dit dan voor 22:00 uur bij de receptie.

Op ons terrein mag niet worden gereden met een fiets of scooter. U mag de fiets of scooter wel aan de hand meenemen.

In verband met de brandveiligheid is het alleen toegestaan om te barbecueën op een originele barbecue die van de grond af staat.

Bij ons kunt u voor het volgende jaar pas vanaf januari reserveren.

De receptie is bij ons niet standaard bemand. U kunt in noodgevallen altijd (24/7) aanbellen bij het woonhuis naast de receptie. Voor incheck of overige vragen kunt u vanaf 09:00 tot 17:00 en vanaf 19:00 tot 21:00 terecht bij het woonhuis naast de receptie.

U kunt met V-pay, Maestro en contant betalen. U kunt niet betalen met MasterCard, VISA of overige Creditkaarten.

Openingstijden: Vanaf Hemelvaart tot het laatste weekend in augustus is het restaurant ieder weekend geopend. In de reguliere (school) zomervakantie is de kantine alle dagen, met uitzondering van de maandag en dinsdag geopend. Hieronder vind u een gedetailleerd overzicht van de openingstijden.

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Vanaf 18:00 uur
Donderdag Vanaf 18:00 uur
Vrijdag Vanaf 18:00 uur
Zaterdag Vanaf 18:00 uur
Zondag Vanaf 16:30 uur*

 

*(afhankelijk van het weer zullen de openingstijden op zondag verschillen)

De kantine is gesloten in de winterperiode.

De kantine is open voor iedereen. Ook als u niet verblijft op onze camping bent u van harte welkom om heerlijk bij ons aan het terras of binnen te genieten van een hapje en een drankje.

Uw hond is van harte welkom bij ons in de kantine, wij zorgen voor een gevulde waterbak. Mits dat de hond wel stil aan de lijn kan blijven liggen, zodat andere gasten hier geen last van zullen hebben.

Reserveren is bij ons niet verplicht. Wel vinden wij het fijn, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

U dient uw auto te parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Op ongeveer 15 minuten loopafstand, zit Station Spaarnwoude. Hier zit zowel de bushalte richting Zandvoort, Amsterdam als naar Haarlem centrum toe. Voor de actuele vertrektijden en route klik hier.

Op ongeveer 15 minuten loopafstand zit de DekaMarkt. Klik hier voor de openingstijden.

U kunt de camping bereiken met het openbaar vervoer zolang u bij Haarlem-Spaarnwoude station uitstapt. Haarlem-Spaarnwoude station ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van de camping. U kunt dan zowel met de trein als met de bus richting Haarlem-Spaarnwoude station.

Wij hebben goede ervaringen met ‘A9 Spaarne Taxi’. Deze taxicentrale hebben betrouwbare en gezellige taxichauffeurs. Naar onze mening de beste taxicentrale van Haarlem. U kunt de taxi bestellen via +31(0)23 – 533 35 10. Wilt u meer informatie van de taxicentrale klik dan hier.