Agenda & Evenementen

Op deze pagina vindt u informatie over speciale evenementen op de camping of in onze omgeving. Met steden zoals Haarlem en Amsterdam om de hoek valt er altijd wel wat te beleven in de omgeving. Ook op het strand van Zandvoort en het op het circuit zijn vaak evenementen die de moeite waard zijn. Jaarlijks ontvangen we ook regelmatig gasten voor evenementen, die vanaf de camping eenvoudig te bereiken zijn, zoals Awakenings en Dance Valley. Voor de meeste evenementen is noodzakelijk om ruim vantevoren uw plek te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Als wij vol zitten met bepaalde evenementen in de buurt zullen wij dit hieronder ook bekend maken.

De prijzen voor dit weekend zijn te vinden op onze prijzenpagina. Let op! Hier zullen nog € 10,00 reserveringskosten bij komen. Wij vragen minimaal 3 nachten af te nemen bij ons. Bij minder nachten zullen wij de reservering niet in behandeling nemen.

Hier zal het gelden wie het eerst komt weer het eerst maalt. Vul het onderstaande Awakenings inschrijfformulier in en stuur deze retour op naar info@campingdeliede.nl.

Je zal dan een bevestiging ontvangen wanneer wij een plaats voor jullie hebben gereserveerd, hierbij zal de factuur zitten, betaal dit binnen het aangegeven termijn. Alleen wanneer het volledige bedrag bij ons binnen is, zal de reservering definitief zijn.

Reserveringsformulier Awakenings 2023

VOLGEBOEKT!

De prijzen voor dit weekend zijn te vinden op onze prijzenpagina. Let op! Hier zullen nog €20,00 reserveringskosten bij komen. Wij vragen minimaal 4 nachten af te nemen bij ons. Wij zijn er van bewust dat dit voorgaande jaren 3 nachten waren. Wij kunnen geen onderscheiding maken van de 2 evenementen die tegelijk zullen plaats vinden en daarom trekken wij dit gelijk. Bij minder nachten zullen wij de reservering niet in behandeling nemen.

Door de vele aanvraag die wij gehad hebben en doordat er in dit weekend 2 grote evenementen bij ons in de buurt zal plaats nemen, zullen wij moeten gaan loten.

Zorg dan ook dat u bij ‘collega bedrijven’ een aanvraag of boeking heeft gedaan zodat als u bij ons uitgeloot wordt, u nog een backup plan heeft.

Vul het onderstaande Mysteryland inschrijfformulier in en stuur deze retour op naar info@campingdeliede.nl. Meerdere formulieren voor een en dezelfde groep opsturen zal de kans op een plaats niet vergroten, deze zullen allemaal meteen uit ons systeem verwijderd worden. U zal zsm van ons bericht ontvangen of uw reservering is aangenomen. Nadat u een bevestiging heeft ontvangen zal hierbij de factuur zitten, betaal dit binnen het aangegeven termijn. Alleen wanneer het volledige bedrag bij ons binnen is, zal de reservering definitief zijn.

 

VOLGEBOEKT!

De prijzen voor dit weekend zijn te vinden op onze prijzenpagina. Let op! Hier zullen nog €20,00 reserveringskosten bij komen. Wij vragen minimaal 4 nachten af te nemen bij ons. Bij minder nachten zullen wij de reservering niet in behandeling nemen.

Door de vele aanvraag die wij gehad hebben en doordat er in dit weekend 2 grote evenementen bij ons in de buurt zal plaats nemen, zullen wij moeten gaan loten.

Zorg dan ook dat u bij ‘collega bedrijven’ een aanvraag of boeking heeft gedaan zodat als u bij ons uitgeloot wordt, u nog een backup plan heeft.

Vul het onderstaande Formule 1 inschrijfformulier in en stuur deze retour op naar info@campingdeliede.nl. Meerdere formulieren voor een en dezelfde groep opsturen zal de kans op een plaats niet vergroten, deze zullen allemaal meteen uit ons systeem verwijderd worden. U zal zsm van ons bericht ontvangen of uw reservering is aangenomen. Nadat u een bevestiging heeft ontvangen zal hierbij de factuur zitten, betaal dit binnen het aangegeven termijn. Alleen wanneer het volledige bedrag bij ons binnen is, zal de reservering definitief zijn.