Agenda & Evenementen

Op deze pagina vindt u informatie over speciale evenementen op de camping of in onze omgeving. Met steden zoals Haarlem en Amsterdam om de hoek valt er altijd wel wat te beleven in de omgeving. Ook op het strand van Zandvoort en het op het circuit zijn vaak evenementen die de moeite waard zijn. Jaarlijks ontvangen we ook regelmatig gasten voor evenementen, die vanaf de camping eenvoudig te bereiken zijn, zoals Awakenings en Dance Valley. Voor de meeste evenementen is noodzakelijk om ruim vantevoren uw plek te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Empty section. Edit page to add content here.

Beste Fomule 1 liefhebbers,

Wij zijn helemaal volgeboekt voor het weekend van de F1 2022!

Het is niet meer mogelijk om te reserveren.

Met vriendelijke groet uit Haarlem,

Familie Bijvoet

Swim to Fight Cancer is een initiatief van Stichting Fight cancer, dat in 2014 ontstaan is door een aantal enthousiaste en gedreven mensen met een leuk idee: een unieke zwemtocht in natuurlijk buitenwater, waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor onderzoek naar kanker. Een mooi en rebels initiatief dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland georganiseerd wordt. Het is mooi en ontroerend om te zien hoeveel mensen ieder jaar meezwemmen, allen met een persoonlijke motivatie om het water in te springen. Volwassenen zwemmen ongeveer 2 kilometer en kinderen 500 meter. Inmiddels is door Swim to Fight Cancer een enorme bijdrage geleverd aan kankeronderzoek van talentvolle onderzoekers die zich elke dag hard maken voor een doorbraak!

De kerstmarkt van 2022 wordt gehouden op 9, 10 en 11 december.

Een lint van honderden kramen slingert zich door de binnenstad. Deze kerstmarkt in is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en gezelligste kerstmarkten in Benelux.

Ook aan de inwendige mens is gedacht; warme glühwein, broodjes smeuïg vlees van de smoker, vers gemaakte ambachtelijke wafels, koffie van Dikke Bertha en nog veel meer.

Vanwege de te verwachten drukte adviseert de organisatie de bezoekers aan dit geweldige evenement om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Vanaf het station bent u binnen vijf minuten bij de eerste locatie.

Bekijk alle informatie over de kerstmarkt op http://kerstmarkthaarlem.nl/