Agenda & Evenementen

Op deze pagina vindt u informatie over speciale evenementen op de camping of in onze omgeving. Met steden zoals Haarlem en Amsterdam om de hoek valt er altijd wel wat te beleven in de omgeving. Ook op het strand van Zandvoort en het op het circuit zijn vaak evenementen die de moeite waard zijn. Jaarlijks ontvangen we ook regelmatig gasten voor evenementen, die vanaf de camping eenvoudig te bereiken zijn, zoals Awakenings en Dance Valley. Voor de meeste evenementen is noodzakelijk om ruim vantevoren uw plek te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Beste Fomule 1 liefhebbers,

Wilt u een plek reserveren voor het F1 weekend 2022 op onze camping?

Dan vragen wij u vriendelijk het onderstaande formulier in te vullen en het ingevulde formulier naar ons te mailen.

reserverings-formulier-GrandPrix F1-2022

Wij zullen onze gasten van 2021 die waren uitgeloot door de F1 organisatie voorrang geven, hierna zullen de gasten die in 2021 op onze camping hebben verbleven voorrang hebben en als laatst zullen wij nieuwe gasten verwelkomen.

Met vriendelijke groet uit Haarlem,

Familie Bijvoet

Beste Awakenings fans,

Door Corona is helaas niks zeker op het gebied van evenementen. Al 2 jaar lang kan helaas niemand genieten van de gezelligheid die hier altijd ontstaat tijdens het Awakeningsweekend. Er staat een datum voor Awakenings 2022 vast en hier kan dan ook gereserveerd voor worden. Wij zullen geen loting organiseren maar wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Wil je reserveren voor dit weekend, vragen wij jullie het onderstaande formulier volledig in te vullen en te mailen.

reserverings-formulier-awakenings-2022

Voor nu gaan wij duimen dat wij jullie allen in april 2022 mogen verwelkomen en jullie kunnen genieten van een welverdiende festival!

Met vriendelijke groet,

Familie Bijvoet